Διαχείριση Στόλου Οχημάτων

Παρακολούθηστε τα οχήματα της εταιρείας σας σε πραγματικό χρόνο και συλλέξτε πολλές χρήσιμες πληροφορίες

Μεταφορικές Εταιρείες & Logistics

Σήμερα, οι μεταφορικές εταιρείες εργάζονται κάτω από μεγάλη πίεση για να κάνουν τις μεταφορές τους γρήγορα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

Τα περιορισμένα budget και οι αυστηρές διατάξεις που ισχύουν εντός και εκτός της χώρας έρχονται να δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο το έργο τους. Η GpsNow προσφέρει λύσεις που ανταποκρίνονται σε πραγματικό χρόνο.

Όλες οι πληροφορίες των οχημάτων στη διάθεσή σας
Ένας χάρτης με όλα τα οχήματα και μία λίστα κατάστασης οχημάτων, χρησιμοποιείται σαν πίνακας αναφοράς πραγματικού χρόνου για ολόκληρο το στόλο των οχημάτων. Δείτε ζωντανά και αξιοποιήστε τις πληροφορίες που σας δίνονται.
Μείωση εξόδων
Οι διαχειριστές των στόλων σε οχήματα μεταφορικών εταιρειών καλούνται, πολλές φορές, να φέρουν εις πέρας έργα με πολύ περιορισμένους και αυστηρούς προϋπολογισμούς.

Με το GpsNow η διαχείριση του κόστους καυσίμων αλλά και άλλων λειτουργικών εξόδων, παύουν να είναι οι βασικές σας ανησυχίες.

Στάθμη καυσίμου, έλεγχος επιθετικής οδήγησης, υπηρεσία EcoDrive, άσκοπες μετακινήσεις, έλεγχος συντηρήσεων, ειδοποίηση βλαβών κινητήρα, είναι μερικές μόνο αναφορές που θα μειώσουν τα κόστη και θα αυξήσουν την μακροβιότητα του στόλου σας.

Ασφάλεια Οχήματος και Οδηγού
Η ασφάλεια του οδηγού, του οχήματος και του εμπορεύματος σε ένα στόλο οχημάτων, είναι βασική προϋπόθεση. Με την αντικλεπτική προστασία, τα σήματα SOS και τις ειδοποιήσεις επικίνδυνης οδήγησης και ατυχήματος, θα εξασφαλίσετε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια για τα οχήματα και τους οδηγούς σας.
Άμεση Απόσβεση Επένδυσης
To GpsNow σας δίνει τη δυνατότητα μέσω δωρεάν δοκιμής, να δείτε στην πράξη τα οφέλη μιας τέτοιας επένδυσης. Δοκιμάστε το και δείτε τα έξοδά σας να μειώνονται από τις πρώτες κιόλας ημέρες.

Τεχνικές Εταιρείες

Αύξηση Παραγωγικότητας και Έλεγχος εξόδων

Βελτιστοποιήστε τη χρήση των οχημάτων σας και τις διαδρομές που πρόκειται να εκτελέσουν. Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείτε από καύσιμα και χρόνο. Περισσότερες εργασίες εκτελούνται σε λιγότερο χρόνο.

Ανάθεση Εργασιών

Δημιουργήστε μια εργασία, επιλέξτε όχημα και οδηγό που θα την εκτελέσει. Το ανθρώπινο δυναμικό σας θα γνωρίζει ανά πάσα ώρα και στιγμή ποιες εργασίες τους έχουν ανατεθεί καθώς, και όλες τις σαφείς οδηγίες για να τις φέρουν εις πέρας.

Αναφορές επίσκεψης οχημάτων

Αναλυτικές αναφορές για τις επισκέψεις των συνεργείων στους πελάτες σας. Χρησιμοποιείστε τα δεδομένα για ορθολογική χρέωση των πελατών σας, τη διαχείριση έργων, έλεγχο/επιβεβαίωση έγκαιρης ή μη προσέλευσης συνεργείου και πολλές ακόμη εφαρμογές. Πλήρης δυνατότητα διασύνδεσης με προγράμματα ERP & CRM.

Πολλές θέσεις εργασίας, σύνθετα και διαφορετικά εργασιακά αντικείμενα και όλοι οι άνθρωποί σας καθ’ οδόν. Το GpsNow σας βοηθά να παρακολουθήσετε το στόλο των οχημάτων σας και να διατηρήσετε το κατασκευαστικό σας έργο, σε χαμηλό κόστος.

Εταιρείες ΤΑΧΙ

Η διαχείριση ενός στόλου ταξί, αποτελούμενο από πολλά οχήματα, διάσπαρτα σε διάφορα σημεία της πόλης, είναι μια πρόκληση. Η χρονοβόρα διαδικασία ανάθεσης, η οδηγική συμπεριφορά και ο υψηλός ανταγωνισμός αποτελούν παράγοντες που επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών ταξί και το συνολικό αριθμό επιβατών ανά όχημα.

Τα συστήματα διαχείρισης στόλου οχημάτων της GpsNow βελτιστοποιούν τις διαδρομές σας, σας δίνουν τη δυνατότητα επικοινωνίας και παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο προκειμένου να βελτιώσετε την ικανοποίηση των πελατών σας.

Εξυπηρέτηση πελατών
Απόλυτη ακρίβεια στους χρόνους αναμονής, άμεση απάντηση στις κλήσεις των πελατών, βελτιστοποίηση διαδρομών για εξοικονόμηση χρόνου και πολλές ακόμη δυνατότητες σας δίνονται για τη μέγιστη εξυπηρέτηση των πελατών σας. Το καλύτερο; Ο πελάτης μπορεί να παρακολουθεί ζωντανά το ταξί που περιμένει.
Ανάθεση Οχήματος
Οποιαδήποτε διεύθυνση ή σημείο ενδιαφέροντος εμφανίζεται στον χάρτη ώστε να βρείτε γρήγορα ένα πελάτη και το πλησιέστερο σε αυτόν όχημα. Επιλέγοντας το καταλληλότερο όχημα για κάθε διαδρομή σας γλιτώνει χρόνο και ελαχιστοποιεί τις περιττές διαδρομές.
Ασφάλεια οδηγού
Η δυνατότητα του οδηγού να στείλει σήματα SOS τα οποία ενημερώνουν τους χειριστές της εφαρμογής, σε περίπτωση κινδύνου ή ατυχήματος, μπορούν να προλάβουν και να αντιμετωπίσουν δύσκολες καταστάσεις.
Αναφορές Οχημάτων
Απαραίτητο εργαλείο για την αξιολόγηση των οχημάτων και των οδηγών. Με τα στοιχεία που θα συλλέξετε από τις αναφορές του στόλου οχημάτων, θα μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητές του και θα μειώσετε τα λειτουργικά σας έξοδα.
Ενημέρωση για κίνηση/κλειστούς δρόμους
Απαραίτητο εργαλείο που σας ενημερώνει για την κίνηση στους δρόμους και σας βοηθά να μειώσετε τα έξοδα των καυσίμων και να αυξήσετε την ικανοποίηση των πελατών σας, βελτιστοποιώντας τη διαδρομή που θα ακολουθηθεί.

Πωλήσεις – Προωθήσεις Προϊόντων

Ανάθεση Εργασιών

Δημιουργήστε μια εργασία για κάθε πελάτη, επιλέξτε όχημα και πωλητή που θα την εκτελέσει. Η δυνατότητα να προσθέσετε παρατηρήσεις και λεπτομέρειες για τις εργασίες που αναθέτετε θα σας απαλλάξει από άσκοπα τηλεφωνήματα και παρανοήσεις.

Αναφορά χρόνου παραμονής στον πελάτη

Μία λεπτομερής αναφορά χρόνου παραμονής σας δείχνει πόσο χρόνο αφιέρωσε η ομάδα πωλητών σας σε κάθε πελάτη. Η αναφορά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αναλύσετε την αποτελεσματικότητα της ομάδας σας.
Μία αναφορά εξαίρεσης μπορεί να σας δείξει ποιοι πελάτες σας δεν έχουν δεχθεί επίσκεψη. Αυτή η πληροφορία είναι πολύτιμη σε περίπτωση που μεγάλος αριθμός πελατών έχει ανατεθεί στην ομάδα πωλητών σας σε τακτική βάση.

Συναγερμοί χρήσης οχήματος

Παρατεταμένες στάσεις, οδήγηση εκτός ωραρίου εργασίας, παραβιάσεις ορίων ταχύτητας και ότι άλλο κοστίζει χρόνο και χρήμα για την επιχείρηση σας, μπορεί να δημιουργήσει άμεσο συναγερμό και να σας ενημερώσει για την κατάσταση των οχημάτων σας.

Επιχειρήσεις που διαθέτουν ομάδες πωλητών, οι οποίες επισκέπτονται σε τακτική βάση, πελάτες στο χώρο τους με σκοπό το κλείσιμο παραγγελιών ή την προώθηση νέων προϊόντων, χρειάζονται ένα εργαλείο προκειμένου να παρακολουθούν και να βελτιώνουν την παραγωγικότητα των πωλητών τους και κατά συνέπεια, την εξυπηρέτηση των πελατών.

Ενοικιάσεις Οχημάτων

Σωστή χρήση των ενοικιαζόμενων οχημάτων σημαίνει μακροβιότητα του στόλου σας. Οι πληροφορίες που πρέπει να επεξεργαστείτε πολλές. Το GpsNow σας δίνει τη λύση για την οργάνωση τους. Service, βλάβες, όρια ταχύτητας, οδήγηση εκτός γεωφράχτη, αναμενόμενη επιστροφή και πολλά άλλα είναι όλα αυτά που ένας διαχειριστής στόλου ενοικιαζόμενων οχημάτων, μπορεί να παρακολουθήσει.
Πίνακας ελέγχου χειριστή
Δείτε στο χάρτη ζωντανά όλα τα οχήματά σας. Από τη λίστα κατάστασης οχημάτων μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένο όχημα και να αξιοποιήσετε όλες τις πληροφορίες που σας δίνονται.
Όρια ταχύτητας και άλλες παραβάσεις
Σύνηθες θέμα των εταιρειών ενοικιαζόμενων οχημάτων είναι οι κλήσεις που αφορούν σε τροχαίες παραβάσεις. Αν ο πελάτης σας οδηγεί πάνω από το όριο που εσείς έχετε θέσει ειδοποιείστε με μήνυμα. Παράνομα παρκαρίσματα και άλλα μπορούν να επιβεβαιωθούν μέσα από την εφαρμογή.
Αργή επιστροφή και Ειδοποίηση κλοπής
Ενημερώστε τους πελάτες σας πως πλησιάζει η στιγμή που το όχημα πρέπει να επιστρέψει σε εσάς.
Σε περίπτωση κλοπής ειδοποιείστε για τη θέση του οχήματός σας, εφόσον αυτή βρίσκεται εκτός του γεωφράχτη που έχετε ορίσει.
Εξυπηρέτηση πελατών
Το σπουδαιότερο πλεονέκτημα της εφαρμογής συστήματος διαχείρισης στόλου σε μια εταιρεία ενοικιαζόμενων οχημάτων. Ο πελάτης σας έχει τη δυνατότητα να λάβει από εσάς σαφείς οδηγίες για το σημείο που θέλει να κατευθυνθεί σε σχέση με τη θέση που έχει εκείνη τη στιγμή.

Ξεκινήστε τώρα!

click2call

Error: Contact form not found.