Αυξήστε την παραγωγικότητα και μειώστε τα έξοδά σας

Οι πλήρως ανταποποδοτικές υπηρεσίες μας σχεδιάστηκαν για να μειώσουν τα έξοδα της εταιρείας σας.

Διαχείριση Στόλου Οχημάτων

Ότι μπορεί να χρειάζεται κάποιος για τη σωστή διαχείριση του στόλου οχημάτων, στα χέρια του.

Είτε διαχειρίζεστε το στόλο μια μεγάλης επιχείρησης , είτε ένα μικρό αριθμό οχημάτων η GpsNow σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από τα ευέλικτα προγράμματά της, αυτό που ταιριάζει σε εσάς.

Όχι μόνο μπορείτε να δείτε τη θέση των οχημάτων σας σε πραγματικό χρόνο από οπουδήποτε αλλά και πληροφορίες όπως την ταχύτητα, την κατανάλωση καυσίμου, τη διαδρομή που πραγματοποιήθηκε, τις αναμενόμενες συντηρήσεις των οχημάτων αλλά και ότι άλλο θα θέλατε εσείς να γνωρίζετε για τα οχήματά σας.

Φροντίστε για την ικανοποίηση των πελατών σας

Με τον προγραμματισμό των δρομολογίων και την αποφυγή άσκοπων χιλιομέτρων, έχετε τη δυνατότητα να υπολογίσετε τον ακριβή χρόνο προσέλευσης στον πελάτη σας. Είτε πρόκειται για παράδοση εμπορεύματος είτε για ραντεβού, η συνέπεια είναι αυτή που θα αυξήσει την ικανοποίηση των πελατών σας. Άλλωστε ικανοποιημένοι πελάτες ίσον πιστοί πελάτες.

Μειώστε τα έξοδά σας

Η υπηρεσία μας είναι πλήρως ανταποδοτική. Από την εγκατάστασή της κιόλας, θα διαπιστώσετε άμεση μείωση των εξόδων σας.

Κι αυτό επιτυγχάνεται από την ενημέρωσή σας για την κατανάλωση καυσίμου, την επιθετική οδήγηση, τις άσκοπες μετακινήσεις και πολλά άλλα.

Σας ειδοποιεί για τις αναμενόμενες συντηρήσεις και για πιθανές βλάβες στον κινητήρα προκειμένου να προλάβετε άλλες σοβαρότερες. Κι αυτές είναι μόνο μερικές από τις δυνατότητες του λογισμικού μας.

Διαχείριση οδηγών

Βελτιστοποιήστε την απόδοση των ανθρώπων που οδηγούν το στόλο των οχημάτων σας.

Αυξήστε την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας

Οι οδηγοί σας θα είναι πολύ πιο αποδοτικοί όταν θα γνωρίζουν ποιες ακριβώς εργασίες και δρομολόγια τους έχουν ανατεθεί. Οποιαδήποτε διεύθυνση ή σημείο ενδιαφέροντος, εμφανίζεται στον χάρτη ώστε να βρεθεί γρήγορα ο πελάτης που χρειάζεται άμεση εξυπηρέτηση.

Αξιολογήστε τις Αναφορές οχημάτων

Οι αναφορές οχημάτων είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για την αξιολόγηση των οδηγών σας και των διαδρομών που ακολουθήθηκαν. Το λογισμικό της GpsNow σας δίνει τη δυνατότητα να μελετήσετε τη διάρκεια των δρομολογίων, τις στάσεις που πραγματοποιήθηκαν, το χρόνο που διήρκεσαν και πολλές ακόμη πληροφορίες τόσο για τα οχήματα όσο και για τους οδηγούς.

Δρομολόγηση κι Ανάθεση εργασιών

Ο χρόνος είναι χρήμα και η γνώση δύναμη!

Από τη δυνατότητα δρομολόγησης κι ανάθεσης εργασιών έχετε, εσείς και οι οδηγοί σας, πλήρη επίγνωση των εργασιών που αναμένονται να πραγματοποιηθούν και απαλλάσσεστε από χρονοβόρα τηλεφωνήματα και συνεννοήσεις.

Οργανώστε και Αναθέστε

Δημιουργήστε τις εργασίες που πρόκειται να γίνουν, εισάγετε χρόνο, τοποθεσία και επιλέξτε το όχημα που θα τις εκτελέσει. Οι οδηγοί σας θα παρακολουθούν τα σημεία που τους έχετε ορίσει καθώς και τη βέλτιστη διαδρομή που θα ακολουθήσουν για να φτάσουν στο εκάστοτε σημείο ενδιαφέροντος.

Εξοικονομείστε ακόμη περισσότερο χρόνο, προσθέτοντας σημειώσεις και παρατηρήσεις για κάθε εργασία. Ο οδηγός σας θα έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για να εκτελέσει την εργασία που του έχει ανατεθεί.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια των οδηγών και των οχημάτων σας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για καλές συνθήκες εργασίας.

Σήματα SOS και ειδοποιήσεις κλοπής

Ενημερώνεστε με sms ή e-mail αν για κάποιο λόγο το όχημά σας ή το εμπόρευμα που έφερε έχει βγει εκτός του γεωφράχτη που έχετε ορίσει ή οδηγείται εκτός του προβλεπόμενου ωραρίου εργασίας. Τα μηνύματα τα λαμβάνουν οι αρμόδιοι χειριστές του στόλου και επικοινωνούν άμεσα με τον οδηγό προκειμένου να διερευνήσουν τι έχει συμβεί.

Η Ασφάλεια των οδηγών σας πάνω από όλα

Οι ειδοποιήσεις για ενδεχόμενες βλάβες στον κινητήρα και για τις συντηρήσεις των οχημάτων σας βοηθούν να έχετε στο στόλο σας ασφαλή οχήματα.
Επιπλέον, οι συναγερμοί για τις παραβιάσεις των ορίων ταχύτητας ή επιθετικής οδήγησης, αποτρέπουν τους οδηγούς σας από επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά.
Σε περίπτωση ατυχήματος το πλησιέστερο συνεργείο επισκευής σπεύδει στο σημείο που βρίσκεται το όχημα σας.

Ξεκινήστε τώρα!

click2call

Error: Contact form not found.